CAPPADOCIë GRONINGEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 135 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cappadocië Groningen. Meer weten? Ontdek meer

28 mrt 2024 om 21:24 Hebben twee uur op de bestelling moeten wachten. Waar het fout is gegaan, geen idee. Maar dit kan toch niet de bedoeling zijn. Het eten was prima.
19 feb 2024 om 20:47 Smaakte weer als vroeger. Eet hier al 20 jaar. Altijd lekker eten en de liefste eigenaren. 100% aanrader! Dank
27 jan 2024 om 20:42 Lekker gegeten! Patat knapperig, shoarma heerlijk en niet vet! Snel bezorgd dus prima en voor herhaling vatbaar!
15 jan 2024 om 15:27 Was weer top
2 jan 2024 om 21:19 Duurde echt veel te lang!! Wel fijn dat iemand van Cappadocie ons hierover belde en dat t probleem/oorzaak bij Thyusbezorgd lag
9 dec 2023 om 21:44 Als je 5 euro voor bezorgen vraagt en dan pas na een uur met lauw vreten aan komt zetten verdien je eigenlijk geen enkele ster.
17 nov 2023 om 23:21 Jammer, had juist zin in knapperige friet maar als Nicky eerst naar het einde vd wijk moet en daarna pas mijn eten kan bezorgen dan is de boel ook koud en slap. Teleurstellend. En die constant veranderende tracker help ook niet. Do better next time p
31 okt 2023 om 0:11 Ik denk de beste shoarma van de stad
9 okt 2023 om 13:22 Het eten was er super snel. Het was heerlijk bereid qua kruiden en kwam warm binnen. Ik heb er van genoten.
5 okt 2023 om 21:19 Het duurde erg lang voordat de bestelling afgeleverd werd.
12 sep 2023 om 21:08 Was droog en koud.
10 sep 2023 om 8:27 ipv shoarma schotel had ik een aardappel schotel, dacht toch echt shoarma besteld te hebben, maar 100 gram aan shoarma en 400 gram aardappelen en dat voor 15 euro is Big business